Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτιά Τώρα Θεσσαλονίκη : Fwtia Twra Sth Dytikh 8essalonikh Oraiokastro 24 H Enhmerwsh Den Exei Wra, Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 στην θεσσαλονίκη.

Φωτιά Τώρα Θεσσαλονίκη : Fwtia Twra Sth Dytikh 8essalonikh Oraiokastro 24 H Enhmerwsh Den Exei Wra, Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 στην θεσσαλονίκη.. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα: Η φωτιά ξεκίνησε από βαγόνι, το οποίο χρησιμοποιούσαν. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. Φωτιά σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον κάμπο του ωραιοκάστρου στην περιοχή νεοχωρούδας.

Η φωτιά ξεκίνησε από βαγόνι, το οποίο χρησιμοποιούσαν. Φωτιά σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον κάμπο του ωραιοκάστρου στην περιοχή νεοχωρούδας. Σύμφωνα με το voria.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Στο πλαγιάρι θεσσαλονίκης, του δήμου θέρμης, ξέσπασε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση. Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο πανόραμα.

Fwtia Twra Sth Mhxaniwna 8essalonikhs
Fwtia Twra Sth Mhxaniwna 8essalonikhs from i1.prth.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που καίει ξερά χόρτα, καλάμια και απορρίμματα στην περιοχή της νεοχωρούδα, του δήμου ωραιοκάστρου θεσσαλονίκης. Παγκόσμια ημέρα του πατέρα 2020 Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου σε χορτολιβαδική έκταση στο πανόραμα της θεσσαλονίκης, η οποία οριοθετήθηκε το βράδυ. Φωτιά σε διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6/2021) στο μηχανοστάσιο του οασθ στην περιοχή του φοίνικα. Δείτε όλα τα τελευταία άρθρα. Καίγονται ξερά χόρτα και σκουπίδια και οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί απο πολλά σημεία της. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή της ευκαρπίας, στη δυτική θεσσαλονίκη.

Φωτιά στο φίλυρο θεσσαλονίκης 28/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στο φίλυρο θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου σε χορτολιβαδική έκταση στο πανόραμα της θεσσαλονίκης, η οποία οριοθετήθηκε το βράδυ. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Στο πλαγιάρι θεσσαλονίκης, του δήμου θέρμης, ξέσπασε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή της ευκαρπίας, στη δυτική θεσσαλονίκη. Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Καίγονται ξερά χόρτα και σκουπίδια και οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί απο πολλά σημεία της. Φωτιά ξέσπασε της κυριακής του πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό βασ. Φωτιά σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον κάμπο του ωραιοκάστρου στην περιοχή νεοχωρούδας.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου σε χορτολιβαδική έκταση στο πανόραμα της θεσσαλονίκης, η οποία οριοθετήθηκε το βράδυ. Φωτιά στο φίλυρο θεσσαλονίκης 28/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στο φίλυρο θεσσαλονίκης.

8essalonikh Fwtia Twra Se Ergostasio Sth Sindo In Gr
8essalonikh Fwtia Twra Se Ergostasio Sth Sindo In Gr from www.in.gr
Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Φωτιά ξέσπασε της κυριακής του πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό βασ. Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο πανόραμα. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. Ποινική δίωξη στον μελισσοκόμο που συνελήφθη Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες. Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις, καθώς οι πυροσβέστες επενέβησαν έγκυρα.

Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Φωτιά τώρα στον φοίνικα πολύ κοντά σε πρατήρια καυσίμων. Κοντά στο σημείο που ξεκίνησε η. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση. Καίγονται ξερά χόρτα και σκουπίδια και οι πυκνοί καπνοί είναι ορατοί απο πολλά σημεία της. Σύμφωνα με το voria.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Μεγάλη φωτιά μαίνεται κοντά στο θεατράκι της νέας ευκρπρίας, στη θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις, καθώς οι πυροσβέστες επενέβησαν έγκυρα. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος Δείτε όλα τα τελευταία άρθρα.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες. Όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα: Φωτιά τώρα στον φοίνικα πολύ κοντά σε πρατήρια καυσίμων. Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Twra Megalh Fwtia Se Ergostasio Sth 8essalonikh Typosthes
Twra Megalh Fwtia Se Ergostasio Sth 8essalonikh Typosthes from www.typosthes.gr
Στο πλαγιάρι θεσσαλονίκης, του δήμου θέρμης, ξέσπασε φωτιά σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη φωτιά μαίνεται κοντά στο θεατράκι της νέας ευκρπρίας, στη θεσσαλονίκη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 53 πυροσβέστες, με 4 ομάδες. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά δεν πήρε διαστάσεις, καθώς οι πυροσβέστες επενέβησαν έγκυρα. Ενημερωθείτε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη και δείτε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα. Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα:

Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην καλαμαριά φωτιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην περιοχή της καλαμαριάς, στην ανατολική θεσσαλονίκη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την. Φωτιά στο φίλυρο θεσσαλονίκης 28/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στο φίλυρο θεσσαλονίκης. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον κάμπο του ωραιοκάστρου στην περιοχή νεοχωρούδας. Μεγάλη φωτιά μαίνεται κοντά στο θεατράκι της νέας ευκρπρίας, στη θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που καίει ξερά χόρτα, καλάμια και απορρίμματα στην περιοχή της νεοχωρούδα, του δήμου ωραιοκάστρου θεσσαλονίκης. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. Φωτιά ξέσπασε της κυριακής του πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό βασ. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή της ευκαρπίας, στη δυτική θεσσαλονίκη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες. Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη.

Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1 φωτιά τώρα. Σε περιοχή πάνω από την περιφερειακή οδό προς το σέιχ σου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι της τρίτης (13/7).